Leien dak: nieuwbouw of renovatie

Contacteer ons

Leien dak: nieuwbouw of renovatie

Bent u nog op zoek naar een ervaren bedrijf dat precies weet hoe het werken aan leien daken in en rond Vlimmeren moet aanpakken? Neem dan contact op met GDL Construct +. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector en actief in een straal van 100 kilometer rond Vlimmeren, is de zaakvoerder samen met zijn team de ideale partner voor het plaatsen van een dak op een nieuwbouw of tijdens een renovatieproject.

Meer dan alleen een leien dak

GDL Construct + biedt niet alleen diensten voor het plaatsen van een dak, maar gaat verder. Het bedrijf kan ook een dakraam, lichtkoepel of dakvenster voor u plaatsen.

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden die deze vakman u kan bieden? Ook voor zonnepanelen, asbestverwijdering, gevelrenovaties kunt u bij ons terecht. Neem dan contact op via de contactpagina. Hier kunt u ook terecht voor een gratis en vrijblijvende offerte. De zaakvoerder komt snel langs om al uw behoeften en wensen te bespreken, waarna u een op maat gemaakte offerte ontvangt. Neem zeker ook de tijd om enkele realisaties van deze vakman te bekijken en laat u overtuigen door zijn vakmanschap en oog voor afwerking. Kies voor de beste leien daken met GDL Construct +.

Gecertificeerde dakwerker: vraag uw premie aan

Bovendien is GDL Construct + een gecertificeerde dakwerker en in staat om alle nodige documenten af te leveren die vereist zijn voor uw premie-aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakrenovatie? Ontdek meer informatie op Mijn VerbouwPremie voor daken. GDL Construct + staat garant voor kwaliteit en professionele service bij al uw dakwerken.

 Premie aanvragen

Vragen? Gratis offerte?

Voor vragen of meer informatie, aarzel niet en neem contact op met GDL Construct + via de gegevens op de contactpagina. Uw dak verdient de beste zorg, en daarvoor staat GDL Construct + garant.

Gratis offerte
call-to-action