Zonnepanelen en laadpalen

Zonnepanelen en laadpalen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van zonnepanelen in Vlimmeren en omliggende gemeentes? Bij GDL Construct bieden wij gespecialiseerde diensten op maat voor duurzame energieopwekking en zijn we tevens experts in het plaatsen van laadpalen. Ons team staat voor u klaar om uw woning of bedrijf te voorzien van een milieuvriendelijke en energiezuinige oplossing.

Zonnepanelen op maat

GDL Construct is gespecialiseerd in het leggen van zonnepanelen 'in' het dak, waarbij de panelen gelijk komen te liggen met de omringende dakpannen. Dit innovatieve systeem, ook wel bekend als indak zonnepanelen, zorgt voor een naadloze integratie in het dakoppervlak. Hierdoor verdwijnen traditionele dakpannen op die plaats en ontstaat een esthetisch geheel met het dak. Wilt u meer weten over dit specifieke systeem? Bekijk dan zeker de website van Terreal voor gedetailleerde informatie.

Laadpalen voor elektrische voertuigen

Naast zonnepanelen biedt GDL Construct ook expertise in het installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen. Wij begrijpen de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteit en kunnen laadinfrastructuur op maat leveren voor particuliere woningen, bedrijven en openbare ruimtes. Met onze ervaring in duurzame energie, zorgen wij ervoor dat uw gebouw klaar is voor de toekomst van elektrisch rijden.

Gecertificeerde dakwerker: vraag uw premie aan

Bovendien is GDL Construct een gecertificeerde dakwerker en in staat om alle nodige documenten af te leveren die vereist zijn voor uw premie-aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakrenovatie? Ontdek meer informatie op Mijn VerbouwPremie voor daken. GDL Construct staat garant voor kwaliteit en professionele service bij al uw dakwerken.

 Premie aanvragen

Nog vragen? Een gratis offerte?

Wilt u profiteren van duurzame energie met zonnepanelen of overweegt u laadpalen te installeren? Neem contact op met GDL Construct voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Onze zaakvoerder komt graag bij u langs om uw behoeften te bespreken en een oplossing op maat voor te stellen. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina. Kies voor groene energie en duurzame mobiliteit met GDL Construct.

Gratis offerte
call-to-action