Lood-, zink- en koperwerken

Lood-, zink- en koperwerken

GDL Construct + kan u helpen met het uitvoeren van lood-, zink- en koperwerken in Vlimmeren en omgeving. Het bedrijf bestaat al meer dan tien jaar en de zaakvoerder heeft al 25 jaar ervaring in de sector. Hij is dus de ideale man voor het toevoegen van lood, zink of koper aan uw dak, voor bijvoorbeeld de regenwaterafvoer.

Kwalitatieve materialen, deskundig advies

U kan daarbij zelf kiezen welk materiaal u kiest, maar uiteraard staat deze vakman u bij met het juiste advies. De drie materialen hebben elks hun eigen troef. Koper is bijvoorbeeld heel duurzaam, zink is zeer goed herstelbaar, en lood is enorm goed bestand tegen alle weersomstandigheden.

Gecertificeerde dakwerker: vraag uw premie aan

Bovendien is GDL Construct + een gecertificeerde dakwerker en in staat om alle nodige documenten af te leveren die vereist zijn voor uw premie-aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakrenovatie? Ontdek meer informatie op Mijn VerbouwPremie voor daken. GDL Construct + staat garant voor kwaliteit en professionele service bij al uw dakwerken.

 Premie aanvragen

Offerte voor uw lood-, zink- en koperwerken

U kan altijd een offerte aanvragen bij GDL Construct + uit Vlimmeren voor bepaalde lood-, zink- en koperwerken. Zo'n offerte is gratis en vrijblijvend. De zaakvoerder komt dan eens langs om alle mogelijkheden te bespreken en te luisteren naar uw wensen en noden. Nadien ontvangt u een offerte op maat? Nog vragen? Neem dan contact op via de contactpagina. Bekijk zeker ook enkele realisaties van eerder uitgevoerde dakwerken.

Gratis offerte Contacteer ons
call-to-action