Gevelwerken, voor een prachtige renovatie

Leien dak: nieuwbouw of renovatie

Bent u op zoek naar een specialist in het uitvoeren van gevelwerken in de ruime omgeving van Vlimmeren? Dan vindt u bij GDL Construct + de vakman die u zoekt. Met 25 jaar ervaring als gevelbekleder kan hij u helpen om uw gevel een nieuwe uitstraling te geven. Een vuile of beschadigde gevel kan snel een onverzorgde indruk achterlaten bij bezoekers, en gevelwerken zijn de ideale oplossing om dat probleem te verhelpen.

Thermowood

Naast de gebruikelijke gevelwerken biedt GDL Construct + ook expertise in Thermowood. Thermowood is een duurzame houtsoort die thermisch gemodificeerd is, waardoor het uitstekend geschikt is voor gevelbekleding. Deze houtsoort is bestand tegen weer en wind, insecten en schimmels, en biedt een natuurlijke uitstraling aan uw gevel. Ontdek de mogelijkheden van Thermowood en geef uw gevel een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Neem contact op met GDL Construct + voor meer informatie over Thermowood en de toepassingsmogelijkheden voor uw gevel.

Gecertificeerde dakwerker: vraag uw premie aan

Bovendien is GDL Construct + een gecertificeerde dakwerker en in staat om alle nodige documenten af te leveren die vereist zijn voor uw premie-aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakrenovatie? Ontdek meer informatie op Mijn VerbouwPremie voor daken. GDL Construct + staat garant voor kwaliteit en professionele service bij al uw dakwerken.

 Premie aanvragen

Offerte gevelwerken

Voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen met deze vakman via de contactpagina. Ontdek bovendien enkele gerealiseerde projecten van GDL Construct + om een beter beeld te krijgen van de vakmanschap en expertise.

Gratis offerte
call-to-action