Hellende daken voor renovatie of nieuwbouw

Hellende daken voor renovatie of nieuwbouw

Voor het plaatsen of renoveren van hellende daken. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, weet de zaakvoerder perfect hoe hij elke klus tot een goed resultaat moet brengen.

Het dak vormt immers een van de belangrijkste onderdelen van een woning, en bij GDL Construct + kunt u rekenen op duurzame en kwalitatieve dakbedekking. Zo kunt u nog jarenlang gerust zijn met een deskundig geplaatst dak.

Gecertificeerde dakwerker: vraag uw premie aan

Bovendien is GDL Construct + een gecertificeerde dakwerker en in staat om alle nodige documenten af te leveren die vereist zijn voor uw premie-aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakrenovatie? Ontdek meer informatie op Mijn VerbouwPremie voor daken. GDL Construct + staat garant voor kwaliteit en professionele service bij al uw dakwerken.

 Premie aanvragen

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen? De zaakvoerder komt graag langs om alle mogelijkheden met u te bespreken, waarna u een offerte op maat ontvangt. U kunt te allen tijde contact opnemen met het bedrijf via de gegevens op de contactpagina. Als u twijfelt, nodigen we u uit om eerdere realisaties van GDL Construct + te bekijken. Hier kunt u zich laten overtuigen van het vakmanschap dat wordt toegepast. Kies voor duurzaamheid en kwaliteit bij al uw hellende dakwerken met GDL Construct +.

Contacteer ons
call-to-action