Topkwaliteit in dakwerken en nog veel meer!

Dakwerken op maat

GDL Construct +, gevestigd in Vlimmeren, staat klaar om hoogwaardige dakwerken uit te voeren op platte daken, hellende daken en leien daken.

Ruime expertise

Daarnaast bieden wij expertise in gevelwerken en lood-, zink- en koperwerken, maar ook in zonnepanelen/laadpalen en het verwijderen van asbest.

Vrijblijvende offerte

Indien u vragen heeft of graag een vrijblijvende offerte ontvangt, nodigen wij u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen.. Het team van GDL Construct + staat voor u klaar!

Expert dakwerken

Welkom bij GDL Construct

Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor dakwerken in Vlaanderen? Of u nu in Turnhout, Tessenderlo, Herentals, Geel, Mol, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Beringen, Genk, Lier, Westerlo, Beerse, Kasterlee, Merksplas, Vosselaar of elders in Vlaanderen woont, GDL Construct is uw ideale partner. Met meer dan 25 jaar ervaring staat de zaakvoerder garant voor hoogwaardige dienstverlening.

Topkwaliteit in dakwerken en nog veel meer!

GDL Construct biedt een breed scala aan diensten, waaronder platte daken, hellende daken, leien daken, gevelwerken, lood-, zink- en koperwerken, zonnepanelen en asbestverwijdering. Voor al deze werken kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. De zaakvoerder komt persoonlijk langs om alle mogelijkheden en wensen te bespreken, waarna u een op maat gemaakte offerte ontvangt. Bij akkoord worden de werken snel en professioneel uitgevoerd.

Bekijk onze referenties

Om een beter beeld te krijgen van het vakmanschap van GDL Construct kunt u enkele voorgaande realisaties van het bedrijf bekijken. Hier ziet u dat de stielman professioneel te werk gaat, met oog voor detail en hoogwaardige afwerking.

Gecertificeerde dakwerker: vraag uw premie aan

Bovendien is GDL Construct een gecertificeerde dakwerker en in staat om alle nodige documenten af te leveren die vereist zijn voor uw premie-aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakrenovatie? Ontdek meer informatie op Mijn Verbouwpremie voor Dak. GDL Construct staat garant voor kwaliteit en professionele service bij al uw dakwerken.

 Premie aanvragen

Asbestreiniging

GDL Construct + biedt asbestverwijdering op maat. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom zorgen wij voor een plan dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij kunnen de juiste documenten voor u voorzien en begeleiden u bij het aanvragen van premies voor asbestverwijdering. Onze expertise stelt ons in staat om het proces efficiënt en volgens alle geldende voorschriften uit te voeren.

Vragen? Gratis offerte?

Voor vragen of meer informatie, aarzel niet en neem contact op met GDL Construct + via de gegevens op de contactpagina. Uw dak verdient de beste zorg, en daarvoor staat GDL Construct + garant.

Gratis offerte
call-to-action